De dood omarmen

Het afsluiten van het leven is een onbekende weg zonder wegwijzers. Op deze individuele ervaringsweg kunnen hindernissen voorkomen. Te denken valt aan onopgeloste zaken, onverwerkte rouw, boosheid of opstandigheid omdat het leven niet af voelt. De ervaring leert dat levenseinde-rituelen het proces van afscheid en loslaten ondersteunen en zelfs bevorderen. De impact op de gemoedstoestand van de stervende en de dichte kring eromheen, blijkt transformerend.

Deze workshop wil u inspireren en u mee laten denken over het inrichten en voorgaan in persoonlijke rituelen op weg naar het levenseinde.

Samen gaan wij in op sterven, rituelen en de praktijkervaring met rituelen aan het sterfbed. Dit levert handvatten op en nieuwe inzichten. In het tweede deel gaan de deelnemers zelf aan de slag en delen ze hun ervaring en ideeën met elkaar.

Rituelen op weg naar het levenseinde – 18 september

Tijdens deze dag gaan wij samen met de deelnemers in op sterven, rituelen en de praktijkervaring met rituelen aan het sterfbed. Dit levert handvatten op en nieuwe inzichten. In het tweede deel gaat u als deelnemer zelf aan de slag en deelt u ervaringen en ideeën met elkaar.

Docent: Marian van der Veen

Datum:  18 september 2021

Aanvang: 10.00 (inloop 9.30) uur en afsluiting rond 16.30, inclusief lunch, koffie & thee.

Locatie:  De Pastorie, Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland

Prijs: € 125,– inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch.

 

Heeft u vragen over deze workshop neem gerust contact met ons op.

U kunt zich ook gelijk inschrijven voor deze workshop van 18 september 2021. Vul uw naam en emailadres in en u ontvangt een bevestiging met een doorlink voor de diverse betaalmogelijkheden.
Subtotaal
BTW
Totaal

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 28,50