Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Arianne Zevenbergen

Arianne Zevenbergen

Heenvliet

Over Arianne Zevenbergen

Ik werk als stervensbegeleider met mensen die weten dat zij binnen afzienbare tijd gaan sterven en in dit proces ondersteuning wensen. De begeleiding die ik bied ligt op sociaal, emotioneel, spiritueel en praktisch vlak. Gesprekken met u of uw naasten en praktische ondersteuning in het regelen of organiseren van zaken rondom uw afscheid van het leven. Ik werk voornamelijk in Zuid-Holland en mijn praktijkruimte is in Heenvliet (Voorne-Putten). Mocht u elders wonen en bezoek van mij wensen, neem gerust contact op. Dan bespreken wij de mogelijkheden. Het is belangrijk dat u zich prettig bij mij voelt en dat u vertrouwen voelt in mij als persoon. Dat is de reden dat ik graag eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u heb zodat wij allebei in vol vertrouwen ‘ja’ kunnen zeggen tegen elkaar.
Ik luister met een warm en open hart, met compassie, zonder te oordelen of in te vullen. Ik kan bij u zijn, u ruimte geven en u laten zijn met alles wat is en zich aandient.
Ik ben niet bang voor uw verdriet, boosheid en vragen. En ik neem niets van u over. Ik sta naast u, zolang u dit wilt.

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 22,50