Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Over Ginny Warner

Mijn verhaal –>

Een roerige tijd vraagt soms om een luisterend oor zonder oordeel. Graag stel ik mij aan u voor. Ik heet Ginny, woon in Rotterdam en ben vriendin van Thijs.

Na 11 jaar vrijwillige buddyschappen, scholingen en trainingen, verruilde ik mijn beroep Grafisch Vormgever voor Stervensbegeleider (gevolgd aan het NIS) en Verzorgende IG3. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig zorgverlener in de palliatieve/terminale thuiszorg in de vorm van 24 uursdiensten. Inmiddels heb ik mij ook verdiept in de complementaire, spirituele en ‘laatste’ zorg. In dit gelaagde vak vond ik, in dankbaarheid, mijn hart. Iets waar ik iedere dag in mag leren. De levensfase aan het eind van iemands fysieke bestaan is een bijzondere tijd om te verbinden en hopelijk te verzachten. In te zien wat de mogelijkheden zijn en stilte te bewaren daar waar woorden overbodig zijn.

Het liefst verleen ik zorg met een ‘open hart’: gelijkwaardig, empatisch, betrokken en vriendelijk. Met compassie en kennis, door afstemming en meebewegen. Een wisselwerking tussen gepaste afstand en warme nabijheid. Ik laat mij inspireren door de boeddhistische leer waar ik persoonlijk kracht uit put. Iets dat niet in de weg hoeft te staan in ons contact door mijn neutrale houding, ongeacht achtergrond, religie, levenswijze, sociale status of afkomst. Ik hoor graag wat u nu zo bezighoudt.