Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Marian Sterke

Het besef dat u niet lang meer zult leven kan veel emoties en vragen oproepen. Door vragen te stellen en te luisteren kan ik een stukje met u mee lopen in uw reis naar het einde. Op een manier die past bij u en uw naasten. Samen bepalen we wat ik voor u kan betekenen.

Ik ben 48 jaar en werk als stervensbegeleider in Utrecht en omgeving. Daarnaast ben ik moeder en grafisch ontwerper. De opleiding stervensbegeleiding bij het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding leerde mij hoe ik aanwezig kan zijn bij stervenden. Naast de opleiding deed ik ervaring op als vrijwilliger in een hospice en bij mensen thuis. Om me verder te verdiepen in het stervensproces nam ik deel aan boeddhistische workshops over stervensbegeleiding en volgde ik diverse workshops om mijzelf te ontwikkelen op spiritueel vlak.

Mensen omschrijven mij als bescheiden, zorgzaam en sensitief. Cliënten die ik begeleid vertellen mij dat zij het fijn vinden om te kunnen praten over hun naderende einde. Ze vertrouwen mij en worden rustig van mijn aanwezigheid.

Bestel nu DREMPEL magazine over leven met sterven bestel vandaag