Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Peter van den Berg

Ik ben Peter van den Berg, geboren in 1960 en sinds december 2013 weduwnaar. Ik ken de ‘klappen van de zweep’ waarmee het leven zich aan mij heeft aangediend. Op 10-jarige leeftijd heb ik een Bijna-doodervaring meegemaakt, waardoor het voor mij duidelijk was en werd dat er meer was in het leven. Ik heb mijn vrouw gedurende 25 jaar bijgestaan met twee ernstige vormen van reuma, gedeald met ongewenste kinderloosheid, en daarna mijn leven vorm gegeven na haar plotseling overlijden.
Angst voor het sterven en de dood ken ik daardoor niet. Ik kan mensen bijstaan in de laatste fase van hun leven. Ik heb mij blijvend ontwikkeld door vijf verschillende beroepsopleidingen te volgen, specifiek gericht op het verplegen, verzorgen en begeleiden van mensen. Bijvoorbeeld bij chronische en of terminale ziekte, ongewenste kinderloosheid, overspannenheid en burnout, verlies van een dierbare en bij het opstellen van een wils- of euthanasieverklaring.

Kortom: ik bied rust en kracht aan mensen die met (ernstige) problemen te maken hebben en ik breng stabiliteit in moeilijke situaties. Ik kan handvatten bieden om in het nu te leven. Door mijn inzet zijn mensen weer in staat om een kwalitatief goede toekomst te krijgen. Ook al bevinden zij zich in de laatste fase van hun leven.

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 28,50