Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Riek Martens

Ik ben meer dan 12 jaar werkzaam als coördinator in een hospice. De contacten met diverse mensen inspireren mij enorm. De terminale zorg heeft mij altijd bijzonder getrokken. Daar ligt mijn hart. Om niet stil te staan in mijn werk ben ik op zoek gegaan naar meer verdieping, nieuwe kansen en mogelijkheden. Zo ben ik terecht gekomen bij de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-HBO niveau van het Landelijk Expertisecentrum Sterven.

Afscheid moeten nemen van een dierbare is intens, soms mooi, maar vooral erg moeilijk en het doet gewoon ontzettend veel pijn. Dat voel je overal, in je hoofd en in je hele lichaam. Soms is het verdriet nauwelijks te verdragen en raak je verstrikt in je gedachten en emoties.
Toch moet en ga je door, hoe is vaak een raadsel. De pijn die iemand van binnen voelt, is ook niet altijd aan de buitenkant te zien. Toch is de hoop vaak groter dan de angst.
Dienstbaarheid heeft door de opleiding voor mij een hele andere betekenis gekregen. Geven, ontvangen en voelen, komen tezamen. Heel worden geeft mij een enorm krachtig en warm gevoel. Ik zet me graag in om hierin ook wat te kunnen betekenen voor u als hulpvrager.

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 22,50