Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Willy van den Hazel

Het verpleegkundig beroep beoefen ik al geruime tijd. Ik heb in ziekenhuizen en in de wijk gewerkt. Altijd al verdiepte ik mij in het begeleiden van ernstig zieken en de terminaal zieke patiënt. Een baan in een Hospice heb ik in 2007 dan ook met beide handen aangenomen. Waarom heb ik gekozen voor werken in de palliatieve zorg? Naast mensen in een stervensproces staan, maakt mij juist bewust van het leven. Wat is belangrijk? Waar gaat het om? Van wezenlijk belang vind ik het om dit leven goed af te ronden. Ook voor diegenen die achterblijven, is het zo belangrijk om op een goed stervensproces terug te kunnen kijken.
Ik wil helpen om wanneer iemand niet meer kan genezen te kijken wat er nodig is. Er zijn zo veel vragen:
Wat betekent dit voor mij? Wat gaat er gebeuren? Wat staat mij te wachten? Hoe ga ik hier mee om? Wat wil ik nog? Wat wil ik niet meer? Is er iets wat ik nog moet afronden? En zo zullen er nog meer vragen zijn.
Met al deze vragen is het belangrijk om bij iemand terecht te kunnen, en hier in wil ik graag helpend zijn.

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 28,50