Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Yolande Martens

‘Sterven is doodeenvoudig, iedereen kan het.’ Zo schreef René Gudde een aantal jaren geleden een boek over wat er in het leven toe doet en over sterven. Dat iedereen het kan is waar. Of het voor iedereen ook eenvoudig is…

Graag begeleid ik u in de laatste levensfase waarin u mogelijk veel vragen heeft, onafgemaakte zaken wil bespreken, angstig bent voor het stervensproces of uw verhaal kwijt wil. Juist in deze fase dat onderdeel is van het leven, is het belangrijk je niet alleen te voelen en je gehoord te weten.

Mijn naam is Yolande Martens en ik ben woonachtig in Vught, op een steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch. Vanuit mijn ervaring bij onder andere de Vrijwillige Terminale Thuiszorg ’s Hertogenbosch en omstreken, hospice de Duinsche Hoeve in Rosmalen en mijn coaching bedrijf begeleid ik mensen in de laatste levensfase. Ook begeleid ik familie en mantelzorgers die te maken hebben met een dierbare in de laatste levensfase.

Als verdieping op deze begeleiding heb ik de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-HBO niveau bij het Landelijk Expertisecentrum Sterven gevolgd.

Aandacht, Liefde, Zorg en Begeleiding zijn woorden die als een rode draad door mijn leven lopen. Ik zie u. Ik hoor u. Ik luister naar uw verhaal, met compassie en echte aandacht. Samen met u sta ik stil bij uw leven en de dood.

 

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL #2 voor slechts € 22,50