flowers

Nationale Dag Aandacht voor Sterven 2021

Er komt een nieuwe DREMPEL. En daar zijn wij trots op. Van onze eerste uitgave verkochten wij maar liefst 18.000 exemplaren. Ons magazine blijkt voor velen van u een bron van inspiratie om na te denken over sterven en wat dat voor uw persoonlijke leven betekent.

flowers

DREMPEL #2 verschijnt op 24 mei

Rijk-geïllustreerd, 108 pagina’s, zonder advertenties met aandacht voor de stervenscultuur in Nederland en elders in de wereld. Met diepte-interviews o.a. met Hans Klok en Prof. Dr. Casper van Eijck, medicus Erasmus MC, met artikelen over het mysterie, de kunst en de gelaagdheid van sterven, met familieleden over het verlies van dierbaren, met portretten over de spirituele tradities en met de kennis en wijsheid van vele betrokkenen onder wie Barbara van Beukering, Nadia Zerouali, filosoof Daan Roovers en oud hospice huisarts Piet van Leeuwen.

fotograaf: Mirjam Iems

“Toen we het toneel afliepen dacht ik, was dit ons laatste optreden samen?”

 

over showpartner Nathalie Hoop: Hans Klok in DREMPEL.

fotograaf: Hans Petersen

 

24 mei nationale Dag Aandacht voor Sterven in het land

Dag in dag uit, maar heel speciaal op 24 mei, geven wij aandacht aan sterven. Dat onze inspanningen in de samenleving vruchten beginnen af te werpen, is nu al duidelijk. Wij doen dat niet alleen maar nodigen jaarlijks uit tot het ontplooien van activiteiten om 24 mei onder de aandacht te brengen en inhoud te geven. Of het nu gaat om publiekslezingen, thema-avonden, een symposium of huiskamerconcert, laat het ons weten, wij besteden graag aandacht aan uw activiteit op onze veel bezochte website.

 

flowers

Uw initiatief op de website? Stuur uw activiteit naar info@landelijkexpertisecentrumsterven.nl

Bestel nu onze Tweeluik inclusief het magazine DREMPEL voor slechts € 19,95