Ambassadeur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe en zet u in als ambassadeur door (de activiteiten van) onze Stichting onder de aandacht te brengen van relevante partijen en of algemeen publiek. Wilt u onze brochure verspreiden? Vraag dan ons materiaal aan.

 

Vrijwilliger/medewerker (zzp)

U draagt onze missie en visie niet alleen een warm hart toe maar u beschikt ook over tijd om u daadwerkelijk in te zetten als vrijwilliger van onze Stichting.

Wij hebben vrijwilligers nodig die ons vertegenwoordigen op kennismarkten en informatiebijeenkomsten, die onze activiteiten in de social media steunen en voor uiteenlopende terugkerende dan wel incidentele activiteiten.

Wij zijn op zoek naar een talentvolle medewerker/vrijwilliger webshopbeheer die ons kan ondersteunen met de verkopen in onze webshop, het beheer, de administratie en communicatie. Een zelfstandige functie die online kan worden ingevuld.

 

Donateur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe maar u wilt geen ambassadeur of vrijwilliger zijn? Word dan donateur en ondersteun ons met uw financiële bijdrage zodat we ons werk in de samenleving kunnen blijven doen. Wij hebben tal van grote en kleine projecten die we alleen met uw hulp kunnen uitvoeren. Als u een speciaal project wilt ondersteunen, vraag er gerust naar. Om te doneren gaat u naar de pagina doneren.

Neem contact met ons op

    Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.