Vacature

Op het ogenblik zijn wij op zoek naar een vrijwilliger administratief medewerker.  Belangrijke rol binnen ons team, met als taken: administratief de stichting ondersteunen en begeleiden, meedenken met het financiële beleid, budgetteren, voorbereiden van btw-aangiften, verslagen voor het bestuur maken etc etc. Voor 2023 wordt het voor onze stichting belangrijk om focus te leggen op fondsenwerving, sponsoring en donatie programma.

Voor informatie kunt u mailen met:  lydawestenbrink@landelijkexpertisecentrumsterven.nl

Ambassadeur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe en zet u in als ambassadeur door (de activiteiten van) onze Stichting onder de aandacht te brengen van relevante partijen en of algemeen publiek.

Vrijwilligers

Wij hebben vrijwilligers nodig die ons vertegenwoordigen op kennismarkten en informatiebijeenkomsten, die onze activiteiten in de social media steunen en voor uiteenlopende terugkerende dan wel incidentele activiteiten.

Donateur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe maar u wilt geen ambassadeur of vrijwilliger zijn? Word dan donateur en ondersteun ons met uw financiële bijdrage zodat we ons werk in de samenleving kunnen blijven doen. Wij hebben tal van grote en kleine projecten die we alleen met uw hulp kunnen uitvoeren. Als u een speciaal project wilt ondersteunen, vraag er gerust naar. Om te doneren gaat u naar de pagina doneren.

Neem contact met ons op

    Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.