Vacature ‘social media’

Ben jij creatief met beeld en tekst en communicatief sterk online en op social media. Ben je bekend met tools als Mailchimp en Canva?

Denk jij graag mee om op een integere, vernieuwende en aansprekende manier passende content in de wereld te zetten met als doel traffic naar onze website te genereren en zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten?

Vind jij het belangrijk jouw talenten in te zetten voor een ideële stichting?

Heb jij affiniteit met – of in ieder geval een wezenlijke interesse in – ‘sterven’ en voel jij je aangetrokken tot onze missie?

Wij vragen een vrijwillige inzet van 4 tot 8 uur per week, flexibel in te zetten en flexibele werkplek. Wij hebben geen kantoor. Je wordt onderdeel van een fijn klein team in een groeiende organisatie met de veelomvattende ambitie om op grote schaal de kennis en wijsheid over sterven in de wereld te zetten. Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij komen graag met je in contact.

Ambassadeur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe en zet u in als ambassadeur door (de activiteiten van) onze Stichting onder de aandacht te brengen van relevante partijen en of algemeen publiek.

Vrijwilligers

Wij hebben vrijwilligers nodig die ons vertegenwoordigen op kennismarkten en informatiebijeenkomsten, die onze activiteiten in de social media steunen en voor uiteenlopende terugkerende dan wel incidentele activiteiten.

Donateur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe maar u wilt geen ambassadeur of vrijwilliger zijn? Word dan donateur en ondersteun ons met uw financiële bijdrage zodat we ons werk in de samenleving kunnen blijven doen. Wij hebben tal van grote en kleine projecten die we alleen met uw hulp kunnen uitvoeren. Als u een speciaal project wilt ondersteunen, vraag er gerust naar. Om te doneren gaat u naar de pagina doneren.

Neem contact met ons op

    Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Questions about dying call 24/7 | 0900 393 00 00 | Our general number is 085 76 09 850