Ambassadeur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe en zet u in als ambassadeur door (de activiteiten van) onze Stichting onder de aandacht te brengen van relevante partijen en of algemeen publiek. Wilt u onze brochure verspreiden? Vraag dan ons materiaal aan.

 

Vrijwilliger

U draagt onze missie en visie niet alleen een warm hart toe maar u beschikt ook over tijd om u daadwerkelijk in te zetten als vrijwilliger van onze Stichting.

Wij hebben vrijwilligers nodig die ons vertegenwoordigen op kennismarkten en informatiebijeenkomsten, die onze activiteiten in de social media steunen en voor uiteenlopende terugkerende dan wel incidentele activiteiten.

Momenteel zijn wij op zoek naar secretariële ondersteuning van ons bestuur. Wilt u deel uitmaken van ons enthousiaste team, meld u aan.

Donateur

U draagt onze missie en visie een warm hart toe maar u wilt geen ambassadeur of vrijwilliger zijn? Word dan donateur en ondersteun ons met uw financiële bijdrage zodat we ons werk in de samenleving kunnen blijven doen. Wij hebben tal van grote en kleine projecten die we alleen met uw hulp kunnen uitvoeren. Als u een speciaal project wilt ondersteunen, vraag er gerust naar. Om te doneren gaat u naar de pagina doneren.

Neem contact met ons op

    Te koop in onze webshop ons magazine DREMPEL, bestel hier Webshop