Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Hulp gevraagd voor documentaire De Nachtwaker

24 mei, 2021

's nachts

Voor meer informatie over de regisseur ga naar: www.nickymaas.nl en informatie over het productiekantoor is te vinden op: www.tangerinetree.nl.

Nicky Maas is werkzaam als onafhankelijke documentairemaakster en maakt documentaires over onderwerpen die haar fascineren. Met de documentaire ‘De Nachtwaker’ wil de maakster de fascinerende relatie tussen de dood en het leven onderzoeken. Dat gebeurt aan de hand van nachtwaker Janneke. Wat is het effect op ons dagelijkse leven als de dood daar continu een onderdeel van is? Janneke wordt tijdens haar werk als nachtwaker en in het dagelijks leven gefilmd. De documentaire zal een lengte krijgen van ongeveer 55 minuten en worden uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO2.

Door corona wordt het steeds lastiger om cliënten en nachten te vinden waar er gefilmd mag worden. Nicky is daarom op zoek naar hulp om dit bijzondere project, waar ze al ruim zes jaar mee bezig is, van de grond te krijgen. Bent u, of kent u iemand die er open voor staat dat Janneke samen met Nicky en haar cameraman een nacht(en) komen waken en filmen? Bent u een organisatie in de terminale zorg waar Janneke een of meer nachten zou mogen komen waken? Neem dan contact op met Nicky. Zie ook haar video oproep.