Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Webinar: ‘De laatste levensfase’

24 mei, 2021

11:00 tot 12:00

test

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af. Waar kun je allemaal mee te maken krijgen? Voor welke keuzes kom je te staan? Hoe kun je van deze periode een waardevolle en liefdevolle tijd maken, samen met je dierbaren?

Tijdens het gratis webinar De Laatste Levensfase neemt Monique Branse u mee in haar visie over deze bijzondere periode. Uit ervaring weet zij hoe belangrijk het is om eigen regie te houden en je bewust te worden van je gedachten en wensen. Het gesprek aangaan met jezelf en elkaar over wat je wilt en wat je beslist niet wilt: veel mensen vinden dat lastig. Terwijl het gesprek aangaan juist dán heel verbindend, verhelderend en troostend kan zijn.

Wees van harte welkom. Ook als je als mantelzorger, naaste, familie of vriend(in) er ‘wilt zijn’ voor een dierbare in de laatste levensfase.

Aanmelden kan hier.