Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Over Carla van Hemert

Mijn verhaal –>

 

 

 

We weten het allemaal: de dood hoort bij het leven. Toch is praten over het levenseinde en het proces van afscheid nemen voor veel mensen moeilijk. Daardoor zijn er vragen, die niet gesteld of niet beantwoord worden. Er kan onrust, onduidelijkheid of angst zijn over wat gaat komen. Ik ben graag voor u en uw naasten van betekenis bij het naderende afscheid. Door goed te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren voor wat voor u belangrijk is. Alles is bespreekbaar.

Met elkaar praten over, en omgaan met sterven is niet makkelijk. Maar het kan ook hele mooie, waardevolle gesprekken opleveren; rust, vertrouwen en kracht geven. Stilstaan bij de dood helpt om bewust te zijn van wat belangrijk is in het leven. Mijn ervaring met begeleiding bij sterven komt deels voort uit mijn werk als uitvaartbegeleider, of liever zeg ik ‘begeleider bij afscheid’. Ik word vaak bij leven benaderd, wanneer het proces van afscheid nemen al gaande is. Afscheid nemen is immers veel meer dan een uitvaart alleen.

Ik werk vanuit mijn hart. En ik geloof erin dat een persoonlijk, passend sterven en afscheid nemen mensen verder helpt. Mijn inzet als professional voor het Landelijk Expertisecentrum Sterven is uiteraard volledig onafhankelijk van mijn uitvaartbegeleiding. Wanneer u advies wenst over de uitvaart, geef ik dat enkel op uw verzoek en geheel vrijblijvend.

Questions about dying call 24/7 | 0900 393 00 00 | Our general number is 085 76 09 850