Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Over Constance Eekhof

Mijn verhaal–>

Met liefde en compassie ben ik er voor u en uw naasten. Naast mijn werk als beheerder van twee begraafplaatsen en een uitvaartcentrum, ben ik ook opgeleid tot uitvaartbegeleider, ritueelbegeleider, verlies- en rouwbegeleider en stervensbegeleider.
De dood is voor mij normaal. Ik durf er over te praten.
In mijn begeleiding probeer ik niet alleen ondersteuning te bieden, maar ook een luisterend oor te zijn. Zonder oordeel, alles mag er zijn. Samen onderzoeken we wat er nodig is. Ieder mens kent zichzelf het beste en kan zijn/haar eigen antwoorden vinden, als daar ruimte voor geboden wordt. Ik wil graag een kans bieden het sterven bewust te beleven en te zien als een bijzonder onderdeel van het leven. De begeleiding die ik geef is altijd op maat. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.
Verder ben ik dochter, echtgenote, moeder, (schoon)zus, tante, vriendin, collega, Reikimaster, spiritueel, creatief, betrokken en heb ik oog voor detail.
Ik vraag voor het begeleiden van stervenden op locatie alleen een reiskostenvergoeding van € 0,28 per km. Er geldt een maximum reistijd van een half uur rondom mijn woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht.

Questions about dying call 24/7 | 0900 393 00 00 | Our general number is 085 76 09 850