Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Over Simone de Kuyper

Mijn verhaal–>

Er kunnen onzekerheden zijn in de laatste periode van een leven, misschien heeft u veel vragen. Hoe neem je afscheid van de mensen om je heen, hoe gaat het verder en hoe vind je rust en houd je vertrouwen? Ieder mens vindt uiteindelijk zijn eigen weg. Soms kan het helpen om met iemand te praten. Ik kan samen met u een eindje mee om op zoek te gaan naar antwoorden en te bekijken wat er nodig is. Het is een intense en soms onrustige tijd, waarin ik een luisterend oor, rust en stevigheid kan bieden.
Mijn naam is Simone de Kuyper. Ik woon, met mijn hond, in Rotterdam en ben moeder, dochter, zus, vriendin en meer. Al weer enige tijd geleden ben ik na een schokkende ervaring met een overlijden in mijn naaste omgeving, in een hospice gaan werken. Het bleek een goede beslissing te zijn, na vrijwilligerswerk volgde zeven jaar waarin ik de functie van coördinator vervulde. Het was een leerzame periode en verrijkend voor mijn eigen leven.