Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

Over Ukediene Schulp

Mijn verhaal–>

‘En als je dan gaat sterven, zou je dan niet recht hebben op de beste spirituele zorg?’ In onze moderne westerse samenleving is zoveel mogelijk en ligt zoveel binnen handbereik, dat we bijna vergeten dat sterven net zo bij het leven hoort als geboren worden. Maar wat… als je net te horen hebt gekregen dat genezing niet meer mogelijk is. Wat heb je nodig wanneer je weet dat je gaat sterven?
Ik geloof dat spirituele zorg bestaat uit het geven van liefde en het maken van een authentieke verbinding. Dan kan de pijn, verdriet en het lijden onder ogen worden gezien. Dan kan je de ‘zaden van geluk’ water geven. De zaden van geluk die iedereen in zich heeft, mogen op de momenten dat je door de diepste dalen van het leven gaat, aangeraakt worden. Anders zouden we overspoelt kunnen worden door de zaden van angst, wanhoop en spijt. Dat helpt om hoop en betekenis te vinden en helpt te vertrouwen op een bron van vrede.
Ik loop met u mee daar waar u het even niet meer wilt of kunt. Ik ben oprecht, spreek met bemoedigende woorden en geef liefdevolle aandacht aan u en aan uw naasten. Samen maken we een onbegaanbare weg begaanbaar.