Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie

Over Yarí van Buel

Mijn verhaal–>

Mijn naam is Yarí van Buel (1958), getrouwd en moeder van een zoon. Ik werk als stervensbegeleider voor de Vrijwillige Palliatieve Terminale Thuiszorg (VPTZ) en vanuit mijn eigen praktijk.

Het stervensproces is een overgang in stappen welke liefdevolle bewuste aandacht verdient. Het is vaak een periode met onzekerheden die vele vragen op kan roepen. Ik sta open voor uw vragen en kan u, en allen die bij dit proces betrokken zijn, ondersteunen. Wat ik wil brengen is de ervaring dat sterven een proces is om je voor te openen en dat het mogelijk is om van deze resterende tijd een liefdevolle en gedenkwaardige periode te maken.

Gedragen door aandacht, zorg en bewuste aanwezigheid ontstaat er ruimte voor rituelen, voor heling en voor rouw. Niet alleen voor degene die dit leven gaat verlaten, maar ook voor hen die hier nog blijven.