Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Meer informatie

#Uitgelicht

Kennis ontsluiten

Ineke Koedam, initiatiefnemer Landelijk Expertisecentrum Sterven

25 december 2016

2 minuten lees tijd

Kennis ontsluiten

Met heel veel plezier heeft de redactie in de afgelopen maanden artikelen, blogs en columns geplaatst op onze pagina Ter Inspiratie. Op deze eerste Kerstdag plaatsen we de laatste bijdrage van dit jaar, een prachtige kerstlegende ‘De vuuraanbidders’ zo vol van symboliek en actualiteit.

Uit lezersreacties blijkt dat onze pagina Ter Inspiratie hoog wordt gewaardeerd en daarom gaan we hier ook in het nieuwe jaar mee door. Het Landelijk Expertisecentrum Sterven wil inspireren met kennis en wijsheid over sterven. Nog liever wil zij inspireren met de zin, het verlangen, tot de ontwikkeling van autonome kennis en wijsheid die kan helpen grootse dingen in het leven te volbrengen. Deze kennis en wijsheid, deze expertise ís er en hoeft alleen maar ontsloten te worden en beschikbaar te worden gemaakt.

Samen met u
Ze is aanwezig in onze samenleving, in organisaties maar vooral in individuen. Daarom hebben we u nodig. Alleen samen kunnen we met aandacht voor sterven aanzetten tot een stervenscultuur in Nederland die gebaseerd is op inzicht en vertrouwen. Heeft u tips en suggesties of wilt u een persoonlijke bijdrage leveren, neem dan contact met ons op.

De redactie bedankt ambassadeurs en leden van het Comité van Aanbeveling voor hun bijdragen, vol inspiratie en expertise, in de afgelopen periode en hoopt ook volgend jaar op hun warme ondersteuning te mogen rekenen. Wij trekken ons in deze kersttijd even terug onder de kerstboom maar zijn in het nieuwe jaar weer bij u terug. Vanaf 2017 plaatsen we iedere laatste zondag van de maand artikelen t.w. op 29 januari, 26 februari, 26 maart, 30 april, 28 mei, 25 juni, 24 september, 29 oktober, 26 november en 24 december 2017.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een geïnspireerd 2017!

Namens de redactie

Ineke Koedam

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.