Leven met sterven

 

Dit jaar lanceren wij op de nationale Dag Aandacht voor Sterven 24 mei enkele nieuwe, prachtige projecten waar we met ongelooflijk veel plezier aan hebben gewerkt. Het gaat om de zevendelige Podcastserie Leven met sterven over de zeven lagen van het sterven én de community Leven met sterven. De community is er voor iedereen die meer wil weten over sterven. Podcast en community zijn bedoeld als aanmoediging en inspiratie om met elkaar in gesprek te gaan. In de community Leven met sterven kun je, op basis van AI-technologie, het gesprek aangaan met onze kennisbank. Stel je vragen, wissel ervaringen uit en je wordt ook nog eens als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe expertise en informatie.

De nieuwe site Leven met sterven staat per 24 mei live. Sluit je ook aan!

Podcast

Ontdek de gelaagdheid van sterven
In deze zevendelige podcast Leven met sterven raak je bekend met de zeven verschillende lagen van het sterven: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, relationeel, goddelijk en het bewustzijn. Het stervensproces gaat namelijk veel verder dan wat wij op fysiek niveau kunnen waarnemen. Expert Ineke Visser geeft in elke aflevering een minicollege over de uitgelichte laag. Host Karen Kroonstuiver spreekt vervolgens een gast die over een schat aan ervaring beschikt. Tot slot beantwoorden we in elke podcast een vraag van jullie, uit de community.

Luister naar de podcast in jouw favourite app:

Spotify
Apple Podcast App

Community

Een platform waar we elkaar kunnen inspireren over leven met sterven. Of je nu beroepsmatig actief bent rondom sterven of persoonlijk wilt leren over het stervensproces. Voor iedereen is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Op dit platform vind je channels voor bijvoorbeeld de hospice medewerkers of voor de luisteraars van de podcast Leven met sterven, maar ook voor deelnemers aan ons programma ‘Naasten Nabij’. Naasten Nabij is een nieuwe workshop over liefdevol ondersteunen bij sterven. Wij gaan deze workshop op diverse locaties in het hele aanbieden.

Bekijk de community

Chat

Het laatste project is een werkelijke ontdekkingsreis. Het betreft een chat waar iedereen, door middel van AI technologie, met onze opgebouwde kennis en ervaring – de Kennisbank Sterven –  in gesprek kan gaan. Stel al je vragen over sterven en levenseinde en wellicht vind je meer vertrouwen.

Schakel op 24 mei over naar de nieuwe website Leven met sterven, luister daar naar de eerste Podcast in een serie van 7, over leven met sterven. Heb je vragen over Leven met sterven stel deze in de community in de Chat met onze kennisbank of ga in gesprek met je collega’s en community leden.

Coming soon!

Luister naar onze trailer van de podcast