Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie
#Interviews

NPO radio 1 Nieuws en Co over DREMPEL magazine

Nieuws en Co

29 september 2018

< 1 minuut lees tijd

NPO radio 1 Nieuws en Co over DREMPEL magazine

Op 28 september lanceerden wij, in intiem gezelschap, ons magazine DREMPEL over leven met sterven. De middag werd georganiseerd in het VlinderHuys in Amersfoort en werd geopend met een prachtig lied van Esther Kruiter,’Welkom’. Ineke nam daarna het woord en bedankte uitvoerig en vol trots allen die betrokken waren bij het magazine.

Pieter Webeling, journalist, vertelde samen met Frénk van der Linden over de interviews in DREMPEL met Astrid Joosten, Johannes Witteveen en Barbara van Beukering. Hij eindigde zijn woorden met een quote van Renate Dorrestein, die wij hier graag herhalen: ‘Zonder verhalen zouden we helemaal niets van onszelf begrijpen, verhalen werken ordenend, bezwerend, ze geven ons een kans onze doden te eren, onze liefdes recht te doen, in het reine te komen met onze eigen sterfelijkheid….’

Natuurlijk werd het officiële gedeelte afgesloten met de overhandiging van de eerste 5 magazines aan een aantal genodigen.

Bij deze middag was Radio NPO 1 met de bus van Nieuws en Co aanwezig. Hierbij delen wij graag het radioverslag: Naeeda Aurangzeb presentatrice,  Ineke Koedam, Els den Outer en Natasja Gibbs.

Uitzending deel I en deel II

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.