Intensive ‘Omgaan met sterven’

 

De opleiding

Helaas is deze opleiding al VOL.

In de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-HBO niveau wordt u intensief voorbereid op de begeleiding van stervenden vanuit de visie dat uzelf uw eigen instrument bent. Verbinding met en verdieping in het eigen proces zijn daarbij uitgangspunt. Onze opleiding tot stervensbegeleider rust op twee pijlers, t.w. begrip en bewustzijn (zie voor een volledige omschrijving de StudieWijzer in de footer op onze website).

Aan het eind van dit opleidingstraject bent u zich bewust van de gelaagdheid van het stervensproces, heeft u niet alleen een eigen visie en autonome kennis ontwikkeld op sterven en dood maar heeft u ook handvatten om dienstbaar te kunnen zijn aan het proces van sterven.

De negen maanden durende intensive wordt vanaf oktober 2019 weer gestart. Data om te starten in oktober worden in februari bekend gemaakt.

Uw aanmelding is definitief na inschrijving, bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. In overleg is gespreide betaling mogelijk. Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden.

Datum

Start zaterdag 26 januari 2018 [inschrijven is helaas niet meer mogelijk]

Docenten

Ineke Koedam & Els den Outer

Locatie

Het Bezinningshuis, Den Dolder

Kosten

€ 1.775 incl. koffie, thee, lunch en materiaal