Uw bijdrage maakt het verschil!

Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting. Meer informatie
#Leven en sterven

Een dag vol cadeautjes

Nienke Blom, Libelle levensafronding afscheidsbegeleiding

30 juni 2024

< 1 minuut lees tijd

Een dag vol cadeautjes

De aanloop naar de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-hbo niveau was lang en daarmee zorgvuldig en passend bij het traject. Het gaat over zoveel: mijn passie, mijn bedrijf, mijn leven, mijn gevoel, mijn lijf. Op een juiste tijd starten, is voor mij heel goed gebleken.

Het heeft me veel gebracht; kennis van de materie, inzichten in mezelf, bredere blik over diverse onderwerpen.

De groep

Onze groep is heel divers en daarmee interessant. Zoveel verschillende achtergronden en ervaringen. Dit wordt goed ingezet tijdens de dagen. De groep heeft voor mij echt meerwaarde gegeven.

Werkvormen

Diverse werkvormen en aanbieden van materiaal vind ik ook fijn. Oefeningen, theorie vanuit de docenten, groepsgesprekken, film/audio, presentaties, zelf lezen, gesprekken met buddy buiten de groep.

Van binnenuit

Grappig dat het, terugkijkend, zóveel heeft opgeleverd en aangevuld voor mij, terwijl het gaandeweg voelde als een heel rustig traject met veel ruimte tussen de lesdagen, bijna ongemerkt. Van binnenuit.

Jammer om nu af te ronden … de laatste dag was ook zo mooi! Presentaties met zoveel verschillende invalshoeken en uitingsvormen. Een dag vol cadeautjes.

Voor de komende tijd – goed om mee bezig te blijven – de vraag te leven & genieten ©

Nienke Blom rondde de intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-hbo niveau af in juni 2024

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.