De opleiding

In de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ op post-HBO niveau wordt u intensief voorbereid op de begeleiding van stervenden vanuit de visie dat uzelf uw eigen instrument bent. Verbinding met en verdieping in het eigen proces zijn daarbij uitgangspunt. Onze opleiding tot stervensbegeleider rust op twee pijlers, t.w. begrip en bewustzijn (zie voor een volledige omschrijving de StudieWijzer in de footer op onze website).

Aan het eind van dit opleidingstraject bent u zich bewust van de gelaagdheid van het stervensproces, heeft u niet alleen een eigen visie en autonome kennis ontwikkeld op sterven en dood maar heeft u ook handvatten om dienstbaar te kunnen zijn aan het proces van sterven.

Uw aanmelding is definitief na inschrijving, bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. In overleg is gespreide betaling mogelijk. Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden.

Twee startmomenten op zaterdag resp. dinsdag in het VlinderHuys in Amersfoort: VOL. Een extra groep start op 26 oktober in Huize Het Oosten in Bilthoven.

5 en 8 oktober

2 en 5 november

7 en 10 december

18 en 21 januari

8 en 11 februari

7 en 10 maart

4 en 7 april

9 en 12 mei

13 en 16 juni

Extra groep: zaterdag 26 oktober, 23 november, 14 december, 25 januari, 15 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni.

De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur

Docenten

Ineke Koedam & Simone de Kuyper respectievelijk Ineke Koedam & Hilda Zuidam

Locatie

Het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort respectievelijk Huize Het Oosten, Rubenslaan 1 in Bilthoven

Kosten

€ 1.775 incl. koffie, thee, lunch en materiaal

Inschrijven

Bestel nu DREMPEL magazine over leven met sterven bestel vandaag